Wall Selection Fruit Salad

Kelas petang ni cancel. Masa tu dah dalam bus, on the way nak ke kelas. Budak baru call bagitahu tak ada kelas. Patutlah tadi macam malas je nak pergi =.=

Actually bukan kelas cancel, kitaorang yang cancelkan. Sangat best, okay. Salahkan notice yang tak ada tarikh.

Dah alang-alang keluar, aku ajak budak baru temankan pergi makan ice cream. Dia suruh ajak senior sekali. Layan je lah. Lagipun tau memang tak mampu nak habiskan berdua je nanti.

Punyalah dari hari Isnin hari tu lagi mengidam nak makan ice cream, baru hari ni dapat makan. Kamsahamnida sudi temankan keluar makan ice cream >.<

Bukan ice cream apa pun, just Wall Selection Fruit Salad je. Sekarang ni memang tu favourite. Rasa macam dah lama giler tak makan ice cream. Tutti Fruity aku tak pernah makan lagi. Tak ada perasaan pun nak makan. Tapi tengoklah nanti.

 

2 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge